Helmondse Schaakclub

Leer beter schaken bij HSC Helmond

 

Schaak je regelmatig en ben je klaar voor de volgende stap? Dan kun je vanaf 24 oktober 2023 terecht bij HSC uit Helmond.

HSC doet namelijk mee aan een nieuw initiatief: NederlandSchaakt. De training ‘Beter schaken’ is een cursus voor volwassenen met (enige) schaakervaring. Die is speciaal gericht om je vaardigheden te verbeteren, zodat je eindelijk je buurman kunt verslaan! Aansluitend kun je meteen meedoen aan je eerste schaaktoernooi.

Waarom schaken?

Iedereen kan leren schaken! En je kunt met iedereen schaken. Leeftijd, afkomst of geslacht spelen op het bord allemaal geen rol. Naast een intellectuele work-out is schaken daarom ook de perfecte manier om met nieuwe mensen in contact te komen.

Over de schaakcursus

De trainingen worden gegeven door een ervaren schaaktrainer. De cursus bestaat uit zes lessen van 1,5 uur. De cursus ‘Beter Schaken’ start op dinsdag 24 oktober en duurt 6 weken. De lessen beginnen telkens om 20.15 uur in Snookertown, Hoofdstraat 136 in Helmond. De cursus kost 99 Euro inclusief oefenmateriaal.

Meer informatie is te vinden op de website startmet.schaken.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om per e-mail contact op te nemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beter leren schaken bij HSC

Ons clublokaal